Ja, ik wil… het mooiste pak, voor de mooiste dag!

Als bruidegom wil je goed gekleed voor de dag komen. Bij The Tailor is het uitkiezen van een pak een ontspannen ervaring. We begeleiden je naar het perfecte trouwpak.

Wij maken een trouwpak op maat dat compleet naar de wens van de klant wordt samengesteld. De lichaamsmaten zijn de basis voor een perfecte pasvorm. Uiteraard ondersteunen wij ook op het gebied van persoonlijke styling en te maken keuzes met betrekking tot wat het beste past bij de bruidegom. De bruidegom krijgt een perfect sluitend, exclusief pak, dat ook nog duurzaam is.

Wij bieden onze trouwklanten een totaalpakket aan. The Tailor voorziet de bruidegom ook van andere benodigde producten en accessoires, waaronder maatshirts, gilets, pantalons, chino’s, shirts, sokken, ondergoed, stropdassen, strikjes, manchetknopen, bretellen, shawls en zelfs schoenen van verschillende bekende merken. U kunt bij the tailor dus compleet én in één keer slagen.

Hierbij in het kort onze werkwijze:

 1. Maak een pasafspraak
  Je bent altijd welkom, ook zonder afspraak! Maar door vooraf een pasafspraak te maken, weet je zeker dat wij voldoende tijd voor je hebben. Maak minimaal drie maanden voor de bruiloft een afspraak: dan is er genoeg tijd om het pak te bestellen en eventueel op maat te laten maken.
  Zit u toch in tijdnood? Neem dan alsnog contact met ons op, wellicht kunnen we toch iets voor u betekenen.
 1. Reserveer twee uur
  Voor een eerste pasafspraak wordt twee uur gereserveerd. Meestal is er niet meer tijd nodig om het perfecte pak te vinden. Voor de afspraak is het handig om na te denken over de kleurenthema van jullie bruiloft en dat jouw trouwpak matcht met de trouwjurk en past in het seizoen waarin jullie gaan trouwen.
 1. Geniet van je koffie
  Tijdens de koffie introduceert de verkoper de verschillende bruidegomsmerken. Bij ons vind je trouwpakken van nationale en internationale topmerken, waaronder Vitale Barberis Canonico, Dormeuil, Scabal, Fratelli Talliadi Delfino, Garnet  Guabello, Cerruti, Loro Piana. De collectie is zo samengesteld dat er voor elke stijl en budget een pak te vinden is: van klassiek tot eigenzinnig en van modern tot super exclusief. Ook worden wat vragen gesteld over jullie bruiloft, je kledingstijl en ideeën over het trouwpak.