The Tailor creëert in detail uitgewerkte maatwerkkleding voor de man en vrouw. Met een ruime keuze uit meer dan 5000 stoffen en vele opties maken wij een speciaal kledingstuk op een traditioneel ambachtelijke manier, en dat wil zeggen helemaal met de hand naar de wens van de klant. Bij The Tailor bepaalt de klant de snit, stof, voering, knopen, zakken en de stijl van het revers. Met de keuze om de initialen van de klant aan de binnenkant van hun pak te voorzien, geeft dat een ultieme touche. Hoe gedetailleerder hoe persoonlijker en hoe leuker je pak eruit komt te zien.

Bij The Tailor worden de klanten persoonlijk op een traditionele manier gemeten en wordt een patroon gemaakt waar vervolgens het pak door de coupeuse in elkaar word genaaid, met als resultaat dat het niet alleen beter staat, maar ook comfortabeler zit. Een shirt op maat, bretels, manchetknopen, stropdas, mooie schoenen en het plaatje is compleet.

Naast het assortiment van maatpak, broeken, shirts en accessoires bieden wij elke donderdag ook de mogelijkheid om uw maatpak te laten controleren door onze coupeuse.
Wilt u de fit van uw jasje of broek toch net iets anders? Geen probleem. U kunt bij ons  ook terecht voor het vermaken van uw kleding.