In ons modern en statig gebouw ‘Green Leaf House’ aan de Herenweg 57F ontvangen wij de klant, onder het genot van een espresso, kopje koffie of gewenst een kopje thee en geven wij uitleg over onze werkwijze in ons atelier. Deze bestaat uit 3 stappen .

Stap 1
Samen met de klant kiezen wij de juiste stof zoals van Vitale Barberis Canonico, Dormeuil, Scabal, Fratelli Talliadi Delfino, Garnet  Guabello, Cerruti, Loro Piana, Ermenegildo Zegna, Scabal en Holland & Sherry. Hierbij adviseren wij de juiste samenstellingen, die op dat moment gewenst is voor de ideale gelegenheid; een trouwpak, business pak of casual set.

Stap 2
Nadat wij samen de stof hebben uitgekozen zullen wij de style van het pak kiezen, het revers, de pockets, de split, de voering & de knopen eventueel de initialen aan de binnenkant. Alle opties zijn er om het pak te personaliseren. Een maatwerkpak hoeft niet duur te zijn. Bij The Tailor is er voor ieder budget een mooi maatpak te creëren voor zowel de dames als voor de heren.

Stap 3
Wij meten op geheel traditionele wijze de klant op met de maten van de nek, taille, heupen, schouder breedte, armlengte, pols en rug lengte. Hierna geven wij de klant een pas jasje om het comfort van de gekozen pasvorm te bepalen.

Nadat wij alle maten hebben opgemeten zal alles op maat worden gemaakt en kunnen de klanten hun maatpak na enkele weken in ons atelier fine tunen en kijken of het pak comfortabel zit.

Mochten er nog wijzigingen plaatsvinden, dan kan dat ter plekke worden aangepast in ons atelier.